söndag 13 juni 2010

Delhi ar ju inte sa varmt.....jo!

Nar jag landade klockan sex pa morgonen sa tankte jag i min enfald att, "det ar ju inte sa varmt i Delhi, undrar vad det beror pa? Kanske luftfuktigheten inte ar sa hog?" Sen gick det nagra timmar och jag andrade mig totalt ;) Delhi ar visst varmt!Speciellt nar solen steker.
Jag har sovit lite men sen gjorde sig hungern pamind. Jag gick till restaurangen bredvid mitt hostel trots att jag inte sett nagon annan ata dar. Det ar annars en bra tumregel att ga dit andra gar for att slippa dalig mat. Nar jag bestallt forsvann servitoren sa jag undrade om det skulle bli nan mat over huvud taget, men det blev det.
Imorn ska jag aka till en stor marknad under jorden och kopa hanglas och kedja sa jag kan lasa fast min ryggsack pa taget. Far se till att ga upp tidigt sa jag slipper den varsta varmen bara. Hoppas kunna lagga upp lite bilder efter det imorn innan taget gar.
Kicki, iPhonen lamnade jag hemma for sakerhets skull :p
Ha det!

1 kommentar:

  1. Aha, jag trodde du använde Iphonen till bloggandet...du släpar runt på en bärbar, ok.
    En liten duschspruta är bra att ha i värmen...Köp ett kodlås så slipper du hålla koll på nyckeln till låset ;) Ser fram emot att se lite bilder! Man har väl tågluffat på 70-talet.. men då fanns varken mobil eller internet så det var svårt att hålla kontakten med de där hemma. Vad bra att utvecklingen går framåt! Kicki

    SvaraRadera